Mai multe zeci de persoane luau parte sambata dimineata la o manifestatie sub foma unei "plimbari", pe Soseaua Iancului din Bucuresti, impotriva interdictiei impuse de Primaria Generala de a mai parca pe aceasta artera importanta din Capitala.

Protest pe soseaua IanculuiFoto: Hotnews

UPDATE 11.31 La aceasta ora exista un grup mare de circa 100 de persoane la intersectia cu Magura Vulturului, iar mai multe grupulete se plimba de-a lungul Soselei Iancului.

Aceasta a doua "plimbare a inceput la 11.00.

Aproximativ 10 jandarmi, inclusiv un negociator, erau de fata la manifestatia de sambata dimineata care s-a desfasurat la intersectia dintre Iancului si strada Magura Vulturului.

A doua "plimbare", mult mai popularizata - inclusiv pe Facebook - a inceput la ora 11.00 aproape de intersectia Iancului cu Pantelimon.

Toata zona este plina de afise de popularizare a reamenajarii soselei, afise pe care apare numele primarului Razvan Sava.

Unele dintre aceste afise a fost lipite chiar peste oamenii erau chemati la "plimbarile de azi".

Primaria Capitalei a terminat modernizarea Soselei Iancului, dar locuitorii din zona sunt revoltati ca artera nu are prevazute locuri de parcare pe margine, iar Primaria Capitalei nu a construit nici cele doua parcari etajate in spatele blocurilor, anuntate in cadrul proiectului.