Sambata, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru prima decada a lunii februarie, informeaza Mediafax. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in zona Carpatilor Orientali, unde cu totul izolat va ninge slab, dar si in regiunile nord-vestice si nord-estice, unde insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea, estul Munteniei si pe crestele montane, iar spre dimineata si in extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre -13 grade in depresiuni si 1 grad in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

La Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru prima decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca spre -6 grade. Vor fi conditii de ceata, in special pe parcursul noptii.

Duminica, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, dar in a doua parte a intervalului se va innora treptat in vestul, centrul si nordul teritoriului, insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si estice, dar si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni, pe litoral si in Moldova si 12 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -11...-10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 5...6 grade in sudul Banatului si al Crisanei. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

La munte, sambata, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru prima decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali, unde izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

Duminica, la munte, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.