Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, si directorul Antena 3, Mihai Gadea, participa, la Washington, la National Prayer Breakfast, eveniment care este organizat in Statele Unite in fiecare an, in prima joi din februarie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Le eveniment este prezent si Dan Mihalache. In capitala americana se afla si copresedintele PNL Alina Gorghiu.

In fotografia postata de Mihai Gadea de la intalnirea cu Rumsfeld, se vede iesind pe usa o femei cu parul prins la spate si in bluza alb-negru. Aceleasi haine le purta Alina Gorghiu in fotografia pe care a postat-o pe Facebook de la intalnirea cu Rumsfeld.

"Începe Național Prayer Breakfast! Alături de Președintele SUA și alți lideri americani am onoarea de fi invitat la acest distins eveniment. Zilele acestea am întâlnit congresmeni, liderii lumii libere, cei mai influenți jurnaliști și le-am vorbit despre România. Am întâlnit adevărați prieteni ai României, oameni care ne-au influențat în mod pozitiv istoria sau oameni care erau curioși să știe adevărul despre țara noastră. Interviurile pe care le-am realizat cu această ocazie le veți vedea în curând la Antena 3. Iată doar câteva dintre fotografiile de la aceste intalniri", a spus Gadea, care a postat imagini cu fosti si actuali oficiali americani, printre care si Donald Rumsfeld.

Fotografii cu Rumsfeld a postat si Alina Gorghiu.

Fotografii cu Rumsfeld a postat si Alina Gorghiu.

Antena 3 a scris ca "Mihai Gadea e singurul jurnalist din Romania invitat la acest eveniment".

De notat ca, in urma cu cateva zile, Dan Mihalache si Mihai Gadea au participat la Balul Sasilor desfasurat la Munchen.

HotNews.ro a intrebat Administratia Prezidentiala daca Mihai Gadea a facut parte din delegatia prezidentiala, insa Presedintia a precizat ca doar Dan Mihalache a mers la Munchen in numele presedintelui Klaus Iohannis.

Mihai Gadea precizeaza, pe Facebook, ca a fost invitat la Balul sasilor de la Munchen in urma reportajelor Antena 3 despre sarbatorile si satele sasesti din Romania.