Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Constanta a fost condamnat, joi, de judecatorii Tribunalului Constanta, la 3 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Sentinta nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile, anunta Agerpres.

Potrivit Tribunalului Constanta, pe langa inculpatul Moldoveanu Ciprian Adrian, condamnat la 3 ani de inchisoare, aceeasi pedeapsa pentru luare de mita a primit-o si inculpatul Coman Andrei Alexandru.

Pe 9 iulie 2015, Adrian Moldoveanu, lucrator al Politiei Mihail Kogalniceanu, a fost retinut pentru 24 de ore, iar un politist local din aceeasi localitate a fost pus sub control judiciar, dupa ce au fost prinsi in flagrant primind de la un denuntator suma de 600 de euro si un telefon mobil, 'cu scopul de a nu-si exercita in mod corespunzator atributiile de serviciu, precum si de a crea o situatie favorabila cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecatoriei Constanta', conform procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.