Un barbat cu probleme psihice a agresat marti cinci femei cu varste intre 30 si 40 de ani in centrul orasului Braila. Victimele au sunat la 112 si au fost preluate de ambulantele care le-au transportat la Unitatea de Primiri Urgente. Agresorul este un barbat de 37 de ani, cu afectiuni psihice grave, care a fost externat in noiembrie anul trecut din Spitalul de Psihiatrie Sfantul Pantelimon din Braila. Barbatul a fost prins de politisti si dus inapoi la Spitalul de Psihiatrie, dar medicii sustin ca aici nu poate ramane mai mult de 30 de zile, deoarece asa prevede legislatia, dupa care va ajunge din nou pe strada.

Imediat dupa primirea primului apel la 112, politistii si jandarmii au plecat in cautarea agresorului, pe care au reusit sa il identifice si sa il prinda. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere din zona se vede cum barbatul loveste femeile si le lasa sa cada pe trotuar, dupa care pleaca linistit mai departe, potrivit Agerpres.

"Ambulantele au fost solicitate sa intervina in cinci cazuri de femei lovite pe strada, se pare de acelasi individ. Victimele au fost duse la Unitatea de Primiri Urgente, unde au fost diagnosticate cu traumatisme cranio-facile", a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Braila, Viorica Uscatu.