Un asistent medical de la Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui este acuzat ca a furat bani din bagajul unui pacient in timp ce acesta era transportat cu o autosanitara de la Sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean de Urgenta la cea de Psihiatrie, in acest caz fiind declansata o ancheta, scrie Mediafax.

Conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui a anuntat ca a inceput o ancheta in cazul unui asistent medical pe numele caruia a fost depusa o reclamatie conform careia a furat bani din bagajul unui pacient de 80 de ani.

Potrivit sesizarii respective, banii ar fi fost sustrasi in momentul in care batranul era transferat cu ambulanta de la Sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui la cea de Psihiatrie, situata intr-un pavilion exterior, la aproximativ doi kilometri de cladirea principala a unitatii medicale.

"Noi am declansat o ancheta interna pentru a elucida acest caz. Avem la dispozitie si o inregistrare video de la spital in care se observa ca o persoana umbla in bagajul acelui pacient. Este destul de neplacut ca suntem pusi intr-o astfel de situatie", a declarat pentru Mediafax directorul medical al SAJ Vaslui, Ana Maria Ungureanu. Ea a precizat banii ar fi fost gasiti la o zi dupa producerea incidentului, fara sa mentioneze insa in ce conditii.