O femeie a murit, iar doi barbati au fost raniti, dupa ce un incendiu a cuprins apartamentul unuia dintre ei, in noaptea de marti spre miercuri, cel mai probabil de la o lumanare lasata aprinsa, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, miercuri dimineata, in jurul orei 02.00, la un incendiu izbucnit intr-un apartament de pe strada Soveja, din Constanta, in care locuia un barbat de 65 de ani. Acesta a reusit sa iasa din locuinta, dar a suferit arsuri pe fata si la caile aeriene.

La fata locului, s-au deplasat mai multe autospeciale ale pompierilor care i-au evacuat pe locatarii din apartamentele invecinate.

Fumul degajat de incendiu s-a acumulat insa in apartamentul de deasupra, intoxicandu-i pe cei doi batrani care il ocupau. Cand au ajuns in locuinta, pompierii l-au scos pe barbat afara, dar pe sotia acestuia au gasit-o prabusita in baie, fara cunostinta. Medicii de la Ambulanta au incercat sa o resusciteze, insa fara succes, fiind declarat decesul.

Cei doi barbati raniti au fost transportati la spital, iar cel al carui apartament a luat foc a fost transferat la Bucuresti.

Pompierii au reusit sa stinga focul dupa aproximativ doua ore de interventie, apartamentul fiind distrus aproape in totalitate. Ei urmeaza acum sa stabileasca de la ce a pornit focul, una dintre ipoteze fiind o lumanare sau candela lasata aprinsa.