O ancheta a fost declansata la o scoala din comuna Vaideeni, judetul Valcea, dupa ce parintii unor eleve de clasa a III-a au reclamat ca profesorul de religie le-a aratat fetelor imagini obscene pe telefonul mobil, transmite Mediafax.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Valcea a dispus o ancheta interna la Scoala gimnaziala "Luca Solomon" din localitatea Vaideeni, dupa ce parintii a doua eleve de clasa a III-a au reclamat ca profesorul de religie Vasile Chisavu le-a aratat fetelor imagini obscene pe telefonul mobil.

Parintii sustin ca elevele au fost chemate la catedra in timpul orei de religie, iar profesorul le-a aratat imagini cu caracter obscen pe telefon.

Inspectorul scolar general al judetului Valcea, Andra Bica, a declarat, marti, corespondentului Mediafax ca parintii au depus o reclamatie la Primaria Vaideeni, iar edilul localitatii a transmis sesizarea ISJ.

"O echipa de la Inspectoratul Scolar a mers la scoala si a facut o serie de verificari si a cerut scolii sa faca o comisie de ancheta, pentru ca numai ei pot face acest lucru. S-a declansat o cercetare disciplinara, domnul profesor este nevinovat pana la terminarea cercetarilor, pentru ca noi trebuie sa avem in primul rand dovezi pentru a putea sa-l acuzam de ceva. Pot sa va spun ca in momentul de fata cercetarea este in plina desfasurare, sper ca pana la sfarsitul acestei saptamani si sa avem si o concluzie si atunci vom putea da mai multe date despre acest caz", a precizat seful ISJ Valcea.