Un nou reality-show, care va urmari calugarite in devenire ce vor intra in manastiri din Spania, va arata secvente dintr-o “lume necunoscuta", spun producatorii emisiunii, potrivit BBC.

"Vreau sa fiu calugarita", reality-show in SpaniaFoto: Captura YouTube

Programul TV, denumit “Vreau sa fiu calugarita”, va urmari cinci tinere femei ce experimenteaza realitatile de zi de zi ale acestei vocatii, scrie thelocal.es.

Fetele, care spun ca simt chemarea religiei, vor fi repartizate in manastiri din Madrid, Granada si Alicante.

Ele vor petrece sase saptamani cu calugaritele de acolo, luand parte la activitati precum ingrijirea sutelor de copii din crese, lucrul cu misionari in jungla boliviana si vor experimenta traiul intr-un ordin calugaresc inchis publicului de 500 de ani, a spus compania de productie Mediaset Spain.

Producatorul Mariano Blanco a declarat ca el spera ca emisiunea sa aduca sub lumina reflectoarelor un grup “arareori vazut” la televizor.

Nu este prima oara cand calugaritele se aventureaza in lumea reality-show-urilor. In 2014, calugarita Cristina Scuccia a castigat versiunea italiana a concursului The Voice, iar apoi a primul sau single lansat a fost “Like a Virgin”.

Anul trecut, telespectatorii din Mexic au vazut-o pe calugarita Florinda Ruiz concurand in prima serie din tara a Masterchef.