Ziarista Andreea Pocol, in varsta de 36 de ani, a fost gasita, duminica, moarta in locuinta sa din localitatea salajeana Simisna, scrie magazinsalajean.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Politia a fost sesizata despre acest aspect, de catre medicul de familie din localitate, duminica, in jurul orei 14. Victima nu prezenta urme de violenta, iar cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, potrivit sursei citate.

Andreea Pocol a fost, in ultimii ani, corespondent la reportervirtual.ro. La Somes Tv, a realizat un talk-show pe teme politice si administrative si a fost corespondent pentru mai multe publicatii din Cluj, din Transilvania sau Bucuresti.

"Ii datorez COLEGEI Andreea Pocol aceasta postare. Tocmai ce am aflat ca ne-a parasit subit noaptea trecuta. In urma cu aproape doi, am descoperit in Andreea dorinta nebuna de a face presa. I-am intins mana de a se alatura echipei Reporter Virtual, desi n-am reusit sa-i ofer un job in adevaratul sens al cuvantului, dar i-am asigurat posibilitatea unei colaborari permanente. Am simtit ca e atat de indragostita de jurnalism incat am incurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am intampinat impreuna. A preferat sa astepte vremuri mai bune. A devenit corespondenta din zona Salajului sau natal, a publicat zeci si sute de articole, a intervievat diversi oameni politici de peste tot", a scris, pe pagina sa de Facebook, Laurentiu Ciocazanu.

Jurnalista va fi inmormantata marti, 26 ianuarie, in localitatea natala - Simisna.