Oamenii legii din Constanta au tras 18 focuri de arma pentru prinderea unor tineri care nu au oprit autoturismul pentru control, masina fiind blocata dupa o urmarire in trafic si dupa ce a lovit autospeciala Politiei, iar in portbagaj erau unelte care ar fi fost folosite la spargerea unor locuinte, informeaza Mediafax.

Potrivit politistilor, incidentul a avut loc duminica seara, dupa ce un echipaj a incercat sa opreasca pentru control, la Eforie Nord, un autoturism suspect, cu numere de inmatriculare bulgaresti, in care se aflau patru tineri.

Soferul acestuia a demarat in tromba, incercand sa fuga si lovind autospeciala de Politie.

Urmarirea s-a desfasurat pe o distanta de mai multi kilometri, politistul si jandarmul din masina de Politie folosind armamentul din dotare in incercarea de a-i prinde pe suspecti. In total, cei doi au tras 18 cartuse si au lovit si cauciucurile masinii fugarilor, care in cele din urma s-a oprit in sensul giratoriu de la Agigea, aflat la intrarea pe autostrada.

Trei dintre cei patru tineri din autoturism au reusit sa fuga, dar soferul a fost prins de oamenii legii si dus la audieri.

In portbagajul masinii suspectilor au fost gasite mai multe unelte pe care anchetatorii cred ca acestia le foloseau la spargerea locuintelor.