O femeie de 49 de ani, barmanita la un local din Barlad, a fost injunghiata mortal, duminica dimineata, in timp ce se afla la serviciu, principalul suspect fiind sotul sau, agent la o firma de paza din judetul Vaslui, care a fost prins ulterior de politisti dupa ce ar fi fugit de la locul crimei, anunta Mediafax.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, femeia a fost injunghiata cu un cutit de catre sotul sau, un barbat de 52 de ani, care ulterior a parasit barul unde lucra victima.

Femeia in varsta de 49 de ani se afla in proces de divort cu sotul sau, dosarul fiind pe rolul Judecatoriei Barlad.

In urma unui apel la numarul de urgenta 112 facut de catre un client al localului de pe strada Carpati, o ambulanta si mai multe echipaje de politie s-au deplasat la respectivul bar, unde au gasit-o pe barladeanca in stop cardio-respirator. Echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare, insa fara niciun rezultat.

"La scurt timp de la comiterea faptei, sotul femeii a fost prins de catre politisti pe raza municipiului Barlad. In acest caz, sunt continuate cercetarile, sub coordonarea unui procuror, pentru a se stabili imprejurarile in care s-a petrecut fapta", a declarat, duminica, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.