Viorel Topa a trimis redactiei un drept la replica fata de unele afirmatii facute in articolul "Lupta intre rau si horror: scurta explicatie crizei din Moldova". Puteti citi mai jos precizarile.

1. Nu controlez Platforma DA. O sustin ca cetatean, asa cum o sustine majoritatea populatiei constiente a Moldovei (cum o arata si ultimele sondaje), dar in niciun alt mod imaginat de Dvs. Daca v-ati uita la oamenii, care o reprezinta (fie in organele de conducere, fie in teritoriu), ati intelege ca Platforma DA nu poate fi controlata de nimeni. Majoritatea din grupul de initiativa pentru crearea ei au luptat cu regimul sovietic, au fost si persecutat de acesta, dar si in timpul regimului comunist al lui Voronin, in care Plahotniuc juca rolul principal.

2. Nu sunt oligarh. Nu am ocupat niciodata vreo functie de stat, nu am avut contracte sau relatii cu statul, nu am avut influenta asupra organelor statului si nu planific. Dar anume asta e defintia oligarhiei. In acest mod va puteti numi „oligarh” si pe Dvs, dar si oricine altcineva.