Un sofer a intrat cu masina, vineri, in arbustii din fata Palatului Victoria, primele date indicand ca acesta a pierdut controlul asupra volanului, relateaza Agerpres.

O masina a intrat in gardul guvernuluiFoto: Captura Digi 24

UPDATE 14.38Soferul care a intrat vineri cu masina in arbustii din fata Guvernului este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si distrugere, cercetarile fiind coordonate de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1.

''In jurul orelor 11,30, a fost sesizat un eveniment rutier in Piata Victoriei. Din primele date rezulta ca un conducator auto a pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe spatiul verde lovind un copac si un arbust. Conducatorul auto nu a fost ranit', a precizat, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Ea a adaugat ca barbatul a fost condus pentru verificari la sediul Sectiei 1 de Politie si urmeaza sa i se recolteze probe biologice.

Barbatul, in varsta de 30-40 de ani, conducea o masina Dacia Logan.

Potrivit agentiei Mediafax, soferul le-a declarat anchetatorilor ca a provocat acest incident in semn de protest, pentru a arata ca actele de terorism pot avea loc si in Romania.

Potrivit unor surse judiciare, barbatul, care a lucrat pana recent ca grafician la un post de televiziune, era doar in pantaloni in momentul incidentului.