Centrul INFOTRAFIC precizeaza ca la aceasta ora(07.00) nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile.

Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, circulatia rutiera pe tronsonul Bucuresti - Cernavoda, se desfasoara ingreunat, din pricina cetii dense, care variaza ca si densitate intre 50 si 100 de metri.

Amintim ca, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, circulatia rutiera a fost reluata. Precizam ca, pe tronsonul Drajna Fetesti, pentru siguranta participantilor la trafic, autovehiculele se deplaseaza controlat, in coloana, fiind insotite de echipaje de politie rutiera. In unele zone ale tarii, se semnaleaza ceata.

Pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti, si A3 Bucuresti - Ploiesti, pe DN7 Gaesti - Baldana, pe DN6 Bucuresti -Alexandria, pe DN5 Bucuresti - Remus - Giurgiu vizibilitatea scade sub 100 de metri, si izolat sub 50 de metri.

De asemenea, pentru judetele Gorj, Olt, Dolj, Valcea, Teleorman, Girugiu, Calarasi, Ilfov, Ialomita si sudul judetelor Arges si Dambovita Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cu cod galben, referitoare la ceata.

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, ramane inchis DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin. Se circula pe urmatoarea ruta ocolitoare: Moldova Noua - Oravita - Anina - Bozovici - Iablanita - Plugova.

Reamintim ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pe DN24D, in judetul Galati, pe tronsonul Grivita - Vanatori, circulatia este deschisa pentru autovehiculele cu masa maxima total admisa mai mica de 7,5 tone. La fel si pe DN22 Isaccea - Somova, in judetul Tulcea.