Activitatile didactice si administrative ale Universitatii din Bucuresti se vor desfasura luni conform programului stabilit, avand in vedere ca situatia meteorologica nefavorabila este previzionata a se ameliora din aceasta seara, insa, in functie de cazurile particulare, cadrele didactice pot decide impreuna cu studentii asupra oportunitatii reprogramarii cursurilor si a seminariilor, informeaza UB, citata de Agerpres.

"Avand in vedere ca situatia meteorologica nefavorabila (cod portocaliu) este previzionata a se ameliora astazi, incepand cu orele 20,00, maine, 18 ianuarie, activitatile didactice si administrative se vor desfasura conform programului stabilit. In functie de situatiile particulare, cadrele didactice pot decide impreuna cu studentii asupra oportunitatii reprogramarii cursurilor si a seminarelor", sustine conducerea UB pe site-ul institutiei de invatamant superior.

Si Universitatea Politehnica din Bucuresti isi va desfasura activitatile luni dupa programul stabilit, insa, in cazul in care vor aparea modificari, institutia va face public acest lucru.