Un conflict violent intre doi medici a izbucnit sambata la Sectia de Chirurgie a Spitalului de Urgenta din Ramnicu Valcea, unul dintre acestia fiind ranit, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am fost solicitati sa intervenim la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea unde a avut loc un conflict violent intre doi medici chirurgi, C.P. si E.B., in urma caruia unul a necesitat interventii chirurgicale. Procuratura a preluat cercetarea cazului si vom reveni cu detalii pe parcursul anchetei", a declarat sambata, purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

Surse din cadrul anchetatorilor au afirmat pentru Agerpres ca in cursul zilei de sambata intre medicii chirurgi Constantin Ploscaru si Emil Barbulescu a avut loc un conflict in privinta folosirii salii de operatie.

Astfel, medicul Emil Barbulescu si-a manifestat intentia de a opera un pacient care ar fi fost diagnosticat cu HIV pozitiv, fapt care l-a nemultumit pe colegul sau Constantin Ploscaru.

Potrivit surselor citate, Ploscaru a intrat in sala de operatii si i-a cerut lui Barbulescu sa sisteze de urgenta interventia.

Acesta a refuzat, iar, dupa un schimb de replici, Ploscaru ar fi luat un bisturiu cu care si-a injunghiat langa carotida colegul, au explicat sursele.

Medicul Barbulescu a fost de urgenta intubat si se afla la reanimare, in timp ce Constantin Ploscaru este audiat, au precizat sursele citate.