Premierul Dacian Ciolos se intalneste, sambata, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in pregatirea unui plan de prioritati sectoriale, transmite Mediafax.

Dacian CiolosFoto: Facebook - Dacian Ciolos

Astfel, ministrii care gestioneaza portofoliile de la Interne, Externe, Justitie, Cultura si Consultare Publica si Dialog Civic isi prezinta programul de prioritati pentru 2016.

De altfel, prim-ministrul a inceput o serie de vizite la ministere, astfel ca saptamana aceasta a purtat discutii cu detinatorii portofoliilor de la Agricultura, Energie si Comunicatii unde a analizat cu echipele de conducere strategiile de aplicare a prioritatilor guvernamentale in aceste sectoare.

Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa mearga in comisiile parlamentare pentru a prezenta in detaliu aceste actiuni prioritare si modul in care intentioneaza sa le aplice.

Premierul Dacian Ciolos a inceput sa aiba aceste discutii cu ministrii pe tema planului de prioritati sectoriale al Guvernului saptamana trecuta, planul urmand sa fie trimis joi Parlamentului.