Premierul Dacian Ciolos a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca fiecare minister au fost fianalizate planurile de actiuni sectoriale cu prioritatile pe fiecare minister in parte. "Am reusit sa sintetizam aceste prioritati sectoriale intr-un document pe care il vom trimite Parlamentului pana cand se va intoarce din vacanta", a spus Dacian Ciolos. Acesta a cerut ministrilor sa-si faca timp sa discute prioritatile in comisiile parlamentare de specialitate.

Premierul a mai afirmat ca va discuta personal la ministere modul in care acestea se vor organiza in vederea implementarii planurilor. "Pentru a discuta in detaliu modul in care v-ati gandit sa va organizati pentru a implementa aceste masuri, o sa va propun sa ne intalnim la ministere in urmatoarele 2-3 saptamani", a declarat Ciolos. Acesta a precizat ca "vom urmari impreuna implementarea masurilor".

Vizitele la ministere vor incepe joi, fiind stabilite intalniri la Ministerul Agriculturii si Ministerul Energiei. Ciolos a spus ca sunt prevazute intalniri la 12 ministere, pana la mijlocul lunii februarie.

Cancelaria prim-ministrului va publica documentul cu prioritatile zilele urmatoare, imediat dupa ce va fi trimis Parlamentului, a mai spus Ciolos.