Marti, vremea va fi in continuare calda pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari si va ploua, mai ales in prima parte a zilei local in centrul si sudul tarii si izolat in restul teritoriului, iar noaptea in regiunile intracarpatice, cu mentiunea ca in Maramures si estul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte si conditii de polei, transmite Mediafax.

La munte, treptat, vor predomina ninsorile. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari izolate ziua, in timp ce pe crestele Carpatilor Orientali va sufla pana la tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 5 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 5 grade. Izolat, in zonele joase va fi ceata.

Bucuresti

Vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. In cursul zilei vor fi innorari si trecator va ploua slab, iar vantul va sufla in general moderat. Noaptea, treptat, cerul se va degaja si vantul va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 0...2 grade.

Miercuri

In tara

Valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice ale perioadei, desi in mare parte din tara vor marca o usoara scadere fata de intervalul precedent. Cerul va avea innorari temporare si mai ales seara si noaptea local vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ninsoare in Maramures, mixte in Banat, Crisana si Transilvania si mai ales ploi in Oltenia si Muntenia. La munte va ninge, iar vantul va prezenta intensificari temporare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 2 grade. Dimineata, izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.