Clubul Trabzonspor a anuntat, sambata, ca isi doreste ca Mircea Lucescu sa preia postul de antrenor principal dupa ce ii va expira contractul cu Sahtior Donetk, dar, pentru a nu afecta situatia romanului, subiectul este incheiat din partea sa pana la terminarea actualului acord al tehnicianului, transmite Mediafax.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Se stie ca ne dorim si ne straduim sa il aducem pe Mircea Lucescu la Trabzonspor dupa ce ii va expira contractul cu Sahtior Donetk. Dupa cum se stie, echipa Sahtior Donetk este angrenata Liga Europa si in campionatul Ucrainei. Pentru a nu afecta relatia pe care o are Mircea Lucescu cu echipa sa pana la expirarea contractului din partea noastra subiectul este incheiat", se arata in comunicatul postat pe site-ul gruparii din Trabzon.

Presa turca a scris in ultimele zile ca Lucescu ar fi ajuns la un acord de principiu cu Trabzonspor, informatie dezmintita de tehnician pe site-ul oficial al clubului Sahtior.

"Vreau sa fie foarte clar: nu am promis nimic nimanui, nu am discutat cu nimeni. Am un contract cu Sahtior, care expira in luna mai, iar in mai voi decide ce voi face mai departe. Pentru mine a fost, este si va fi o singura prioritate - Sahtior. Am trait multe momente frumoase cu Sahtior si nu vor fi uitate niciodata", a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu antreneaza echipa Sahtior Donetk din 2004. Tehnicianul roman a pregatit in Turcia formatiile Galatasaray (2000-2002) si Besiktas (2002-2004).