Curtea de Apel Brasov a amanat luni, pana in 25 ianuarie, judecarea dosarului in care presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia solicita revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru imobilul cumparat de acestia in centrul Sibiului, transmite Mediafax.

In 12 noiembrie 2015, presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia au pierdut definitiv procesul privind un imobil pe care il cumparasera in centrul municipiului Sibiu.

Curtea de Apel Brasov a mentinut atunci o decizie data in 2014 de Tribunalul Brasov, care anula un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Klaus Iohannis, sotia acestuia, Carmen Iohannis, soacra presedintelui si mostenitorii unui imobil din centrul municipiului Sibiu.

Decizia Curtii de Apel Brasov este irevocabila, insa presedintele Klaus Iohannis declara atunci ca solutia instantei il "nemultumeste" si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea.

In 27 noiembrie 2015, la Curtea de Apel Brasov a fost inregistrat dosarul care are ca obiect "anulare act", dupa ce avocatii presedintelui au formulat o contestatie in anulare, prin care cer revizuirea deciziei din 12 noiembrie.

Luni, la primul termen de judecata, instanta brasoveana a amanat judecarea cauzei pana la 25 ianuarie.

"Avand in vedere lipsa de procedura cu intimata Bastea Rodica si pentru a se depune la dosar motivele contestatiei in anulare, amana judecarea cauzei la 25.01.2016", a stabilit instanta.