Luni, desi temperatura aerului va fi in crestere fata de intervalul precedent, vremea se va mentine rece, geroasa local dimineata, iar noaptea doar in depresiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), relateaza Mediafax.

Cerul va fi mai mult noros. Ziua va ninge mai ales in Oltenia si Muntenia, dar incepand de seara ninsorile se vor extinde si in restul teritoriului. Spre sfarsitul noptii in estul Munteniei si in Dobrogea izolat precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita sau ploaie, favorizand depunerile de polei. Vantul va avea unele intensificari indeosebi in nord-estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 2 grade, iar cele minime se vor situa intre -12 grade in depresiuni si 1 grad pe litoral.

LA BUCURESTI:

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, vremea va fi rece pentru aceasta data. Temporar va ninge si vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de -4...-3 grade, iar cea minima, in jur de -5 grade.

MARTI

Vremea va continua sa se incalzeasca, valorile termice urmand a se apropia de cele normale specifice perioadei. Cerul va avea innorari si local vor fi ninsori in regiunile nordice si centrale, precipitatii mixte in restul teritoriului si indeosebi noaptea vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie in regiunile sud-vestice si sudice. Local se va depune polei. Indeosebi la munte, vantul va prezenta intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 6 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 2 grade.