Vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua in regiunile estice si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, iar dupa-amiaza si noaptea si in sud-vest, si pe arii restranse va ninge slab, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Sambata, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-vestice, pe litoral si in delta, precum si in zona de munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -8 si 0 grade, iar cele minime intre -17 si -7 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul valorii de -20 de grade, dar si usor mai ridicate in Banat, spre -4 grade.

  • La Bucuresti

Vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea. Cerul, variabil, se va innora spre sfarsitul intervalului, cand si vantul se va intensifica. Temperatura maxima va fi de -4....-3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -11 grade.

  • La munte

Vremea se va mentine geroasa, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros ziua, cand pe spatii restranse se vor semnala ninsori slabe, insa nebulozitatea se va accentua treptat seara si noaptea in masivele sud-vestice, unde local va ninge. Vantul va avea temporar intensificari in zona inalta, iar in partea a doua a intervalului si in Muntii Banatului.

  • Duminica

Vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si -1 grad, iar cele minime se vor situa intre -15 si -5 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul valorii de -20 de grade. Cerul va fi noros in jumatatea sudica a tarii, unde va ninge pe arii extinse si vantul va avea intensificari temporare. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, iar ninsorile se vor semnala pe arii restranse.

  • La munte

Vremea va fi in continuare geroasa, in special dimineata si noaptea. Nebulozitatea se va accentua si va ninge pe arii extinse in Carpatii Meridionali si local, mai ales in partea a doua a intervalului, in restul zonei, astfel incat se va depune un nou strat de zapada. Vantul va prezenta intensificari temporare, cu precadere pe creste si in masivele sudice, spulberand zapada sau viscolind ninsoarea.