Sase copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 12 ani, din comuna Marisel, judetul Cluj, sunt transportati, vineri, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean pentru Copii sau la Spitalul de Boli Infectioase Cluj-Napoca, dupa ce au fost diagnosticati cu toxiinfectie alimentara, anunta Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat ca transportul micutilor la spital este asigurat cu o autospeciala pentru victime multiple.

"Sase copii din comuna Marisel vor fi transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean pentru Copii sau la Spitalul de Boli Infectioase Cluj-Napoca, dupa ce au fost diagnosticati cu toxiifectie alimentara. Copiii au varste cuprinse intre trei luni si 12 ani si provin din familii nevoiase. Se pare ca s-ar fi intoxicat in urma unor mese in familie. Transportul de la Marisel la Cluj-Napoca este asigurat cu o autospeciala pentru victime multiple din dotarea ISU Cluj", a explicat Biris.

Potrivit acestuia, initial, o ambulanta a fost solicitata, vineri, in Marisel, pentru un copil care prezenta simptome de toxiifectie alimentara, dar cand aceasta a ajuns la fata locului au aparut si alti copii care aveau simptome similare.