Politistii doljeni au intocmit dosar de cercetare penala pe numele lui Miron Cozma pentru vatamare corporala din culpa in urma accidentului rutier in care a fost implicat, miercuri seara, in Craiova, informeaza Agerpres.

Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat, joi, pentru Agerpres, ca lui Miron Cozma i-a fost retinut permisul de conducere, insa nu i-a fost suspendat si dreptul de a conduce pe perioada cercetarilor.

'In acest caz a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si i-a fost retinut permisul de conducere, insa i s-a eliberata dovada pentru 15 zile cu care poate circula, nefiindu-i suspendat si dreptul de conducere. Pe perioada cercetarilor, dovada se poate prelungi', a spus Alin Apostol.

Miron Cozma, care se deplasa miercuri seara dinspre Slatina spre Craiova, a fost implicat intr-un accident rutier in momentul in care a virat stanga pentru a intra intr-un hipermarket la intrarea in Craiova. Masina lui Cozma a fost lovita de un autoturism care circula din sens opus, iar in urma impactului dintre cele doua autovehicule masina condusa de Cozma a fost proiectata in alt autoturism care iesea din parcarea magazinului.

In urma accidentului, Miron Cozma a fost lovit usor la cap, fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Craiova. La finalul investigatiilor medicale, Miron Cozma a parasit spitalul.