O expozitie cu 50 de fotografii ale membrilor trupei Goodbye to Gravity poate fi vizitata incepand de miercuri la Casa Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei, pana pe 31 ianuarie, informeaza Muzeul Municipiului Bucuresti. Expozitia "Remember Goodbye to Gravity" poate fi vizitata intre orele 10.00 si 18.00. In perioada 25 - 27 decembrie 2015 si 1 - 3 ianuarie 2016 este inchisa.

Expozitia este o initiativa a comunitatii fotografilor de concert #find_us, care cuprinde doua astfel de proiecte, dedicate fotografiei de show-uri muzicale si gazduite in doua spatii din Bucuresti: la Casa Filipescu-Cesianu din Calea Victoriei 151 si, respectiv, la ArCuB Gabroveni din strada Lipscani 84-90.

Goodbye to Gravity a fost o trupa metalcore din Bucuresti, infiintata in 2011. Din trupa faceau parte: Andrei Galut (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Telea si Mihai Alexandru (chitaristi). Cei patru instrumentisti aveau o alta trupa inainte, Thunderstorm. Lor li s-a alaturat ca solist aradeanul Andrei Galut, castigatorul 'Megastar' din 2008. Albumul lor de debut, intitulat "Goodbye to Gravity" si lansat in 2012, a fost numit 'cel mai bun album metal al anului 2012'.

In cei patru ani de cariera, trupa Goodbye to Gravity a lansat doua albume de studio si a impartit scena cu mai multe trupe de calibru mondial, precum Rammstein, Testament, Kreator, Arch Enemy si multi altii. Expozitia cu fotografii ale trupei este deschisa in Sala Lapidarium a Casei Filipescu-Cesianu, spatiu oferit de Muzeul Municipiului Bucuresti, unde urmeaza sa fie prezentate 50 de imagini cu trupa Goodbye to Gravity din concertele sustinute de-a lungul timpului. Lucrarile apartin atat fotografilor care au fost in Colectiv in noaptea tragediei din 30 octombrie, cat si grupului omogen de fotografi din care acestia faceau parte.