O angajata in varsta de 27 de ani a hotelului din zona Vidraru unde a izbucnit marti un puternic incendiu a fost preluata de o ambulanta SMURD si dusa la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure.

Ea a precizat ca se intervine cu 10 autospeciale cu apa si spuma, un camion cu motopompe, doua autoscari si o ambulanta SMURD, iar la stingerea incendiului participa circa 60 de pompieri militari.

"Este vorba de hotelul Posada Vidraru, un hotel cu patru etaje de pe malul lacului Vidraru. Incendiul a inceput la acoperis, acum este o ardere generalizata, e foarte greu sa intervenim, pentru ca echipajele noastre nu au acces decat la una dintre laturi, celelalte trei sunt inaccesibile din cauza reliefului", a precizat purtatorul de cuvant al ISU Arges.

Ea a adaugat ca in hotel nu se aflau turisti, ci doar angajatii, care au reusit sa iasa, astfel ca se poate vorbi doar despre pagube materiale.