29 de raniti in incendiul de la Clubul Colectiv mai sunt internati in spitale din tara si din strainatate, a anuntat marti Ministerul Sanatatii, potrivit Agerpres. In spitalele din Bucuresti sunt internate zece victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient se afla in stare critica. Astfel, la Spitalul Militar Central sunt internati trei pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu si la Spitalul de Urgenta din Bucuresti - cate doi pacienti, iar la Spitalul Bagdasar Arseni, la Spitalul Elias si la Spitalul CC Iliescu - cate un pacient.

Pana in prezent au fost externate 70 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara. Totodata, 39 de persoane au fost transferate in unitati sanitare din strainatate.

Astazi, in spitalele din strainatate sunt internati 19 raniti in stare stabila, dintre care un cetatean german. Astfel, in Belgia sunt internate opt persoane, iar in Israel - o persoana. In Olanda si Marea Britanie sunt internate cate trei persoane, iar in Austria si Germania - cate doua persoane.

De asemenea, alti patru pacienti au fost externati si se afla in tratament in ambulatoriu, in spitalele din strainatate.

Numarul persoanelor decedate in incendiul din 30 octombrie a ajuns la 63, dintre care 27 de persoane au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 dintre ranitii transferati in strainatate. Ultima victima a murit luni noapte intr-un spital din Marea Britanie.

In urma cu o zi, 34 de raniti in incendiu mai erau internati in spitalele din tara si din strainatate. Dintre acestia, 12 se aflau in Bucuresti, iar 22 la spitale din strainatate.