Pentru a doua zi consecutiv, ceata le da batai de cap conducatorilor auto. Traficul se desfasoara cu dificultate pe mai multe artere din tara. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, cel mai afectat este judetul Prahova, unde pe drumul national 1 B Ploiesti - Buzau, vizibilitatea este sub 10 metri. Afectate sunt si judetele Ilfov, Ialomita, Giurgiu si Buzau, unde vizibilitatea era, in cursul diminetii, sub 50 de metri.

Tot in conditii de ceata se circula si pe drumurile din judetele Braila, Mures, dar si in Bucuresti, insa vizibilitatea in aceste zone este ceva mai ridicata. Ceata a afectat si traficul aerian.Politia Rutiera recomanda reducerea vitezei sub 30 de kilometri pe ora in localitati si sub 50 de kilometri pe ora in afara acestora, inclusiv pe autostrazi.

Ceata a afectat si traficul aerian. Potrivit Antena 3, din cauza vizibilitatii reduse, cursele care trebuiau sa decoleze in aceasta dimineata de pe aeroportul Baneasa catre Londra, Madrid si Bologna au decolat de pe aeroportul Henri Coanda, dotat cu sisteme de navigatie si pentru ceata densa.

Si cursa Viena-Bucuresti, care trebuia sa aterizeze la Baneasa, a fost redirectionata tot catre Henri Coanda.

Ceata a creat probleme si ieri, cand doua curse au fost anulate si alta a avut o intarziere de 4 ore.

Meteorologii avertizeaza ca nu vom scapa de ceata prea curand.