UPDATE Deputatul Ion Cristinel Marian, care informa luni conducerea Camerei Deputatilor ca pleaca din grupul parlamentar national democrat si devine neafiliat, a renuntat la acest demers, astfel ca grupul parlamentar national democrat intruneste conditiile pentru functionare, avand in componenta zece deputati, si nu se mai desfiinteaza.

"Astazi, la ora 13.00, am facut o hartie ca plec din grupul parlamentar al PND si acum am retras aceasta hartie din cauza obiectivelor", a declarat in plen deputatul Ion Cristinel Marian.

In schimb, Stefan Burlacu si Razvan Tanase au demisionat din grupul parlamentar PND, devenind neafiliati.

Incepand de luni liderul de grup al PND este Mihai Deaconu, iar vicelider este Radu Popa.

Deputatii Razvan Tanase, Stefan Burlacu si Ion Cristinel Marian anuntasera ca au demisionat, luni, din grupul parlamentar national democrat, devenind neafiliati, transmite Agerpres.

Secretarul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat la finalul sedintei Biroului permanent ca "grupul parlamentar national democrat a fost desfiintat".

Grupul PND a fost constituit din parlamentari alesi pe listele PP-DD,Partidul National Democrat fiind condus de deputatul Daniel Fenechiu, si el fost parlamentar al Partidului Poporului.