Colindele, poeziile, targul traditional de Craciun si Trenul Mosului vor aduce magia sarbatorilor de iarna in garile din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Arad, Cluj si Oradea, in perioada 21-24 decembrie, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.

Incepand de luni, Targul de Craciun amenajat in holul central din Gara de Nord Bucuresti isi asteapta vizitatorii sa faca ultimele cumparaturi la standurile pline cu produse specifice sarbatorilor - dulciuri, jucarii si decoratiuni de iarna, iar in gara Craiova toate calatoriile incep si se termina pe ritmurile magice ale colindelor de iarna.

Marti, la ora 10.30, in gara Timisoara, Trenul Mosului va opri la Linia 1 si va imparti daruri copiilor, iar Corul Contrast al Operei Nationale Romane, sub bagheta dirijorului Nicolae Sincari, va sustine un concert de colinde traditionale, cu participarea interpretului de folclor banatean Petrica Moise.

Miercuri, de la ora 18.30, colindele vor rasuna in garile Bucuresti Nord si Arad. Calatorii din Gara de Nord vor fi colindati de un grup de studenti, iar Corul Academic al Filarmonicii de Stat Arad, sub indrumarea dirijorului Robert Daniel Radoias, va sustine un concert de colinde traditionale romanesti si din repertoriul international.

Joi, de la ora 18.30, Trenul lui Mos Craciun ajunge si la Oradea si va aduce copiilor cuminti daruri dulci, iar corul ASCOR ii va incanta pe calatorii care vor pleca din Gara Mare Cluj cu colinde traditionale.