Doua persoane au fost ranite, dupa ce o ambulanta a fost lovita de un autoturism, iar apoi s-a rasturnat, accidentul avand loc, luni dimineata, intr-o intersectie din Timisoara, transmite Mediafax.

Accidentul s-a produs in intresectia bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Martirilor din Timisoara.

Potrivit politistilor, o ambulanta a patruns in intersectie cu semnalele acustice si luminoase pornite, iar in acelasi timp un autoturism Renault care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu a pornit la culoarea verde a semaforului, fara sa observe ambulanta. Soferul autoturismului Renault le-a spus politistilor ca nu a vazut ambulanta deoarece in dreptul sau, pe partea stanga, se afla un camion.

Autoturismul si ambulanta s-au ciocnit in intersectie, iar in urma accidentului ambulanta s-a rasturnat pe o parte, in cadere acrosand un biciclist.

In ambulanta se aflau soferul si o asistenta medicala care se indreptau spre un caz medical, iar in urma impactului asistenta si biciclistul au fost raniti usor, fiind transportati la Spitalul Judetean din Timisoara.

In acest caz, politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si urmeaza sa stabileasca exact imprejurarile producerii accidentului si cine se face vinovat de acesta.