Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale specifice perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul extrem, unde izolat vor fi posibile ploi slabe sau fulguieli, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

In orele diminetii si noaptea in zonele joase, in special din vest si centru, se va semnala local ceata asociata izolat cu burnita. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, dar si in regiunile estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -5 si 2 grade, mai scazute in depresiuni, spre -9 grade in cele ale Carpatilor Orientali.

In Bucuresti, valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de -2...0 grade.

Marti

Valorile termice diurne vor marca o scadere si vor deveni apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie in majoritatea zonelor. Ziua cerul va fi variabil, cu innorari si ceata in zonele joase, local persistenta in vest, sud-vest si centru si asociata cu burnita.

Noaptea innorarile vor cuprinde cea mai mare parte a teritoriului; vor fi precipitatii slabe, local in Moldova si zona Carpatilor Orientali unde vor predomina ninsorile si izolat in Maramures si Transilvania unde vor fi si lapovite sau ploi.

Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 7 grade, mai mici in zonele cu ceata persistenta; minimele termice vor fi cuprinse intre -6 si 3 grade.