Candidatii PSD la alegerile de anul viitor vor fi tineri intr-o "proportie covarsitoare", a declarat sambata presedintele formatiunii social-democrate, Liviu Dragnea, inainte de inceperea congresului organizatiei de tineret care isi va alege un nou lider, informeaza Mediafax.

"Spun cu certitudine, intr-o proportie covarsitoare, vor fi tineri. Sigur, avem oameni care vor fi pastrati, care vor participa in continuare la alegeri, la campanie, vor fi candidati, vor fi consilieri locali, primari, vor fi parlamentari, dar anul 2016 este un an important pentru partid, un an de rascruce in care tinerii vor incepe sa participe la constructia viitorului lor", a spus Dragnea, inaintea congresului TSD, care se desfasoara, sambata, la Romexpo.

De asemenea, Liviu Dragnea a mai declarat ca la Congresul TSD "se va naste un lider" pe care il va ajuta foarte mult si cu care vrea sa pregateasca in 2016 o noua generatie de lideri in partid. "E un partid care se modernizeaza si care sa vina in fata oamenilor cu o oferta serioasa si cu oameni credibili si foarte multi tineri", a mai spus Dragnea.