Vremea se va incalzi usor, indeosebi in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul si centrul tarii. Pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte in Maramures si estul Transilvaniei, predominant ploi in nordul Moldovei, iar in rest, cu totul izolat vor fi posibile burnite sau ploi slabe, informeaza Mediafax.

Local in Carpatii Orientali si izolat in restul masivelor montane va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in dealurile subcarpatice din sud si est, dar si in vestul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 3 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima va fi de -1...0 grade.

Duminica, mai cald ca de obicei

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii decembrie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, centrul si nord-estul tarii.

Mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mixte in Maramures, Transilvania si Moldova, iar in rest cu totul izolat vor fi posibile burnite sau ploi slabe. La munte, cu precadere in Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali, local va ninge slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, iar spre sfarsitul intervalului si in nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade. Mai ales dimineata, local in zonele joase din vest si izolat in rest se va semnala ceata.