Jurnalistul Dan Andronic, care este si director general al Evenimentului zilei a decis sa se suspende din functia pe care o ocupa in cadrul Editurii Evenimentul si Capital, "pana se va lamuri in totalitate situatia sa juridica", informeaza un anunt de pe prima pagina a editiei tiparite de azi a EVZ,prezentat si pe site-ul ziarului.

Dan AndronicFoto: AGERPRES

"Dan Andronic anunta ca, pana cand se va lamuri in totalitate situatia lui juridica, se retrage din activitatea publicistica si se suspenda din functia de director general al Editurii Evenimentul zilei si Capital. Incepand de azi, director onorific va fi fondatorul ziarului, jurnalistul Ion Cristoiu", anunta EVZ.

Dan Andronic ar fi folosit Evenimentul Zilei in sprijinul gruparii conduse de Remus Truica ce urmarea obtinerea averii revendicate nelegal de Printul Paul, rezulta din referatul procurorilor DNA, citat de Mediafax.

Omul de afaceri Remus Truica, directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, avocatul Robert Rosu, Marius Marcovici, fost consilier al lui Calin Popescu Tariceanu, si omul de afaceri Claudiu Mateescu au fost retinuti, in noaptea de miercuri spre joi, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, iar joi dupa-amiaza au fost prezentati Curtii de Apel Brasov, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Cititi siCine e Dan Andronic, unul dintre inculpatii in dosarul fraudei de 135 de milioane de euro cu retrocedari ilegale