Joi, vremea va fi in general inchisa, cu cer noros in majoritatea zonelor, informeaza Angentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Doar pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, fulguieli la munte si mai ales ploi si burnita in restul teritoriului.

Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 8 grade, iar cele minime intre -4 si 3 grade. In special noaptea, local in zonele joase va fi ceata.

La Bucuresti, vremea va fi in general inchisa si trecator vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

Vineri, in zonele joase de relief, mai ales in prima parte a zilei si noaptea, va fi nebulozitate joasa si local se va semnala ceata, ce se pot asocia cu totul izolat cu burnita sau fulguieli. Vor fi conditii de polei.

In restul tarii cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar noaptea va fulgui la munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade.