Doi adulti si o fetita in varsta de 3 ani au murit, iar alte 3 persoane, intre care si un copil, au fost ranite, duminica, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, din cauze deocamdate necunoscute, pe DN 2 E 85, la iesirea din municipiul Focsani spre localitatea vranceana Garoafa. In accident au fost implicate doua autoturisme, un Opel si un Volkswagen, ambele inmatriculate in judetul Vrancea, anunta Mediafax.

Fetita care a decedat in urma accidentului avea doi ani si 11 luni si se afla in masina alaturi de fratele sau de sapte ani si de parintii lor, din Focsani. Martorii sustin ca fetita nu ar fi fost asigurata corespunzator in masina, iar in urma impactului ar fi fost proiectata prin parbriz, suferind leziuni foarte grave la cap.

Fratele sau in varsta de sapte ani si parintii copiilor sunt raniti, dar stabili, fiind, cel mai probabil, in afara oricarui pericol.

Cei doi soti care au murit in acelasi accident, aflati in cealala masina, aveau 46 si 47 de ani si erau din Focsani.

Din primele informatii, in accident au fost implicate doua autoturisme, un Opel si un Volkswagen, ambele inmatriculate in judetul Vrancea. In urma impactului frontal violent intre cele doua masini, ale carui cauze sunt inca necunoscute, doua persoane, sot si sotie, au murit la locul accidentului. Cei doi au ramas incarcerati intre fiarele contorsionate ale autoturismului, pentru scoaterea cadavrelor fiind necesara interventia echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea.

De asemenea, toti cei patru ocupanti ai autoturismului Volkswagen, o fetita de trei ani, un baiat de noua ani si parintii lor, au fost grav raniti in urma impactului violent intre cele doua masini, fetita de 3 ani murind apoi la spital.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera pe DN 2 E 85, la iesirea din municipiul Focsani spre Garoafa, se desfasoara alternativ din cauza accidentului.