Comandorul Razvan Bratulescu a preluat joi comanda Bazei Militare Deveselu de la colonelul Veronel Vavura, cel ce a detinut aceasta functie pana in prezent, informeaza un comunicat al Statului Major General remis redactiei.

Ceremonia de schimbare a comenzii si inmanare a Drapelului de lupta Bazei DeveseluFoto: mapn.ro

"Joi, 3 decembrie, seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, a participat la ceremonia schimbarii comenzii si inmanarii Drapelului de lupta Bazei Militare Deveselu. In cadrul ceremoniei, comandorul Razvan Bratulescu a preluat comanda bazei de la colonelul Veronel Vavura, cel ce a detinut aceasta functie pana in prezent", se arata in comunicatul citat.

"Generalul Ciuca i-a multumit colonelului Vavura pentru modul in care si-a desfasurat activitatea pe perioada cat a fost la conducerea unitatii, contribuind astfel la realizarea infrastructurii necesare securitatii bazei prin punerea in functiune a sistemului integrat de securitate a obiectivului. Seful Statului Major General i-a cerut noului comandant sa duca la bun sfarsit misiunea de implementare a sistemului integrat de securitate a obiectivului", se mai arata in comunicat.

De asemenea, potrivit sursei citate, "un alt moment important al ceremoniei l-a constituit inmanarea Drapelului de lupta comandantului Bazei Militare Deveselu de catre seful Statului Major General".