Politistii din Timis au stabilit ca obiectul suspect, asemanator unei grenade, descoperit pe un birou de la o unitate bancara din Lugoj este din plastic si ar fi fost folosit la repararea unor imprimante si multifunctionale, "la care au lucrat niste specialisti in cursul zilei de luni", potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat, luni seara, ca obiectul descoperit pe unul dintre birourile bancii din Lugoj este din plastic si ar fi fost folosit la repararea unor imprimante si multifunctionale.

"In urma primelor investigatii, se pare ca este vorba de un obiect din plastic, care ar fi fost folosit la repararea unor imprimante si multifunctionale, la care au lucrat niste specialisti in cursul zilei de luni la respectiva banca. Obiectul a fost ridicat si va fi supus unor expertize tehnice, iar apoi va fi distrus. Circulatia rutiera din zona a fost reluata, iar in scurt timp vor pleca din sediul bancii si specialistii pirotehnisti", a declarat Mirela Draghicioiu.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Banat" al judetului Timis, Bogdan Mutu, declara ca in sediul unei banci din zona centrala a municipiului Lugoj a fost descoperita o grenada pe unul dintre birouri.

"Se pare ca este vorba de o grenada, nu stim exact ce fel de grenada, care a fost asezata pe un birou al Bancii Carpatica din Lugoj. La fata locului, ISU a trimis o masina cu apa si spuma si o ambulanta", spunea Bogdan Mutu.

Angajatii bancii au fost evacuati, iar circulatia in zona a fost inchisa.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene (IPJ) Timis, Mirela Draghicioiu, preciza ca specialistii care se deplaseaza la fata locului vor stabili exact despre ce obiect este vorba.

"Agentul unei unitati bancare a sesizat Politia ca pe un birou din interiorul agentiei se afla un obiect suspect. Urmeaza ca specialistii care se deplaseaza la fata locului sa stabileasca exact despre ce este vorba", afirma Mirela Draghicioiu.