Marti, vremea va fi in general inchisa, cu valori termice ce se vor situa in jurul celor caracteristice acestei perioade, chiar usor mai ridicate in Dobrogea, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Cerul va fi noros si va ploua local in nord-vestul teritoriului si pe arii extinse in rest, unde, pe suprafete mici, se vor cumula cantitati de apa de 20...25 l/mp. La munte vor predomina ninsorile, iar in zonele deluroase si trecator in Moldova, in special seara si noaptea, se vor semnala precipitatii mixte. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 8 grade.

La Bucuresti, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice diurne se vor situa in jurul celor caracteristice acestei perioade. Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.

Miercuri, vremea se va mentine in general inchisa, cu un regim termic ce se va situa in jurul normelor caracteristice acestei date, exceptand Dobrogea unde va fi usor mai ridicat. Cerul va fi noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in sud si est se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. In zonele montane se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar in sudul si estul Transilvaniei, precum si in Moldova, trecator vor fi precipitatii mixte. Izolat vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in sud-estul extrem; minimele termice vor fi cuprinse intre -3 si 10 grade.