O ambulanta care transporta o pacienta de la Savarsin la Arad a fost implicata intr-un accident rutier, duminica dupa-amiaza, pe DN7, ajungand in sant dupa ce s-a ciocnit cu un microbuz, atat pacienta, cat si asistenta care o insotea fiind ranite, anunta Mediafax. Accidentul a avut loc in localitatea aradeana Capruta, pe DN7, fiind implicate o ambulanta si un microbuz.

In ambulanta se aflau soferul, o asistenta si o pacienta, iar in microbuz se aflau trei persoane.

Managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, Reveca Nicoara, a declarat ca autospeciala apartine Statiei Savarsin si transporta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad o pacienta care suferise un accident vascular cerebral.

"Pacienta din ambulanta si asistenta care o insotea au suferit traumatisme craniene, fiind in afara pericolului. Cele doua au fost preluate de SMURD pentru a fi transportate la spital. Autospeciala a ajuns in sant si are avarii importante", a precizat sursa citata.

Nicio persoana aflata in celalalt vehicul implicat nu a fost ranita in urma coliziunii.

Martori din trafic afirma ca microbuzul circula din sens opus si a intrat pe contrasens, unde a lovit autospeciala sanitara, care circula cu semnalele sonore si luminoase pornite.

Politistii fac cercetari pentru stabilirea cauzelor accidentului.