Bilantul incendiului produs acum 3 saptamani in clubul Colectiv a urcat sambata dimineata la 59 de morti, anunta Mediafax. Tanarul care a murit sambata dimineata avea 22 de ani si era internat in stare critica la Spitalul "Sfantul Ioan" din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv Foto: Publika.md

O alta pacienta ranita in incendiul din Colectiv a murit, vineri, in spitalul din Germania unde fusese transferata in urma cu aproximativ doua saptamani de la Spitalul "Sfantul Ioan" din Bucuresti.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numarul victimelor ajungand la 59.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.

In spitalele din Bucuresti mai sunt internate 40 de persoane ranite in incendiul din Colectiv, dintre 10 in stare critica sau grava.