Alerta cu bomba din municipiul Piatra Neamt a fost ridicata in jurul orei 10,22 dupa ce proprietarul gentii abandonate intr-o benzinarie a fost identificat, a declarat, pentru Ager, subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

'Cea care a abandonat geanta este o persoana fara adapost din municipiul Piatra Neamt. A pus geanta acolo si a plecat sa caute prin gunoaie cu ideea ca se va intoarce sa o recupereze. Alerta cu bomba a fost ridicata, dar echipele SRI continua procedurile', a afirmat subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt.

Joi dimineata, o patrula de ordine publica a descoperit o geanta abandonata pe o cutie de protectie a gazelor naturale din fata unei statii de carburanti din centrul municipiului Piatra Neamt.

Perimetrul a fost inchis traficului rutier pe o raza de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.

Benzinaria se afla in centrul municipiului Piatra Neamt, iar in imediata vecinatate se afla blocuri de locuit si un centru comercial.