Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, care si-a preluat postul in urma cu doua luni, ii invita "pe romanii interesati de prietenia SUA-Romania" la o discutie online, joi, intre orele 15:00 si 16:00, pe pagina de Facebook a Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti: https://www.facebook.com/events/793905284064695/. Intrebarile pentru Hans Klemm pot fi adresate, atat in limba romana cat si in limba engleza, pe pagina evenimentului, inainte sau in timpul discutiei online.

Hans KlemmFoto: Ambasada SUA

Discutia de joi ar urma sa fie una despre diplomatie, mandatul de ambasador in Romania al lui Hans Klemm, prietenia SUA-Romania, schimburile culturale si educationale dintre cele doua tari.

"Ambasadorul Hans Klemm a sosit in Romania cu doua luni in urma. Interesat de Romania inca din anii studentiei, gratie profesorului sau, distinsul scriitor si critic literar Matei Calinescu, si fermecat de limba, istoria si cultura Romaniei, ambasadorul a declarat ca isi doreste un dialog deschis si productiv cu romanii, atat in persoana, cat si online", se arata in comunicatul Ambasadei Statelor Unite.