Vremea se va mentine, joi, calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de caldă în sud şi parţial în estul şi centrul ţării, informează Mediafax, citand Administratia Nationala de Meteorologie. Cerul va fi variabil in unele zone, senin in altele, exceptând regiunile nordice, unde nebulozitatea se va extinde treptat, în special pe parcursul nopţii, dar numai pe arii restrânse va ploua în zona de nord a Carpaţilor Orientali şi în Maramureş şi cu totul izolat în restul masivelor montane. Vântul va avea intensificări trecătoare în majoritatea regiunilor, în schimb la munte acestea vor fi susţinute, iar pe crestele înalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade, iar cele minime între -2 şi 10 grade.

La Bucuresti

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

Vineri

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, îndeosebi în sudul ţării. În regiunile vestice, nordice şi centrale, treptat înnorările se vor accentua, iar aria precipitaţiilor va fi în extindere. Astfel, pe parcursul zilei, ploile se vor semnala în Maramureş, local în Carpaţii Orientali şi izolat în Transilvania, Moldova şi Crişana, pentru ca noaptea acestea să fie prezente în toată partea de nord-vest a teritoriului, unde se vor acumula şi cantităţi importante de apă, local în vest şi centru şi numai izolat în nord-est. Pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali, trecător, în a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopţii, când numai izolat este posibil să plouă slab. Vântul va prezenta intensificări până la tare la munte, dar local şi temporar şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade.