Traian Basescu a publicat marti dimineata un mesaj pe Facebook, intitulat "Spaimele lui Ponta", in care il acuza pe fostul premier ca a "impins tara pe marginea prapastiei" si spune ca spera ca Ciolos "nu a mers atit de departe cu concesiile facute PSD incit sa persevereze in politicile prociclice catastrofale ale predecesorului".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Doctor Ponta, mergi omule si te odihneste", ii transmite Basescu fostului prim-ministru.

Mesajul lui Traian Basescu:

"Spaimele lui Ponta

De doua zile Doctor Ponta isi face publice spaimele precum ca Guvernul Ciolos ii va distruge realizarile marete ale mandatului si din pacate sunt destui care ii tin isonul.

In realitate, Doctor Ponta a guvernat prin minciuna si populism si a impins tara pe marginea prapastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice la fel ca si aliatul sau Tariceanu in 2007-2008 .

Speranta mea este ca Dacian Ciolos nu a mers atit de departe cu concesiile facute PSD incit sa persevereze in politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

Doctor Ponta, mergi omule si te odihneste.

Pentru Romania este o binecuvintare ca nu mai esti la butoanele bugetului pe care sa apesi iresponsabil, ca un bebelus care inca nu merge in picioare dar care apasa vesel pe tastele telefonului mobil."