O tanara care era internata la spitalul Sf Ioan din Bucuresti a murit luni dimineata, astfel incat bilantul victimelor tragediei din clubul Colectiv ajunge la 56 de morti.

Surse medicale au declarat, pentru agentia Mediafax, ca luni dimineata a decedat o tanara in varsta de 18 de ani, care era internata in stare critica la Spitalul "Sfantul Ioan", unde a fost adusa in 30 octombrie, dupa incendiul din clubul Colectiv.

In urma incendiului din clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numarul victimelor ajungand, luni, la 56.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa noua au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si unul in Germania.

Trei raniti in clubul Colectiv se afla in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Arsi, dintre acestia unul in stare grava, scrie Agerpres, care il citeaza pe purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Adrian Stanculea.

'Dintre cei trei pacienti aflati in reanimare, doi sunt binisor, speram sa-i transferam pe sectie zilele acestea. Cea de-a treia persoana este in stare grava, tot la ATI', a spus medicul. Potrivit acestuia, starea celorlalte persoane internate pe sectie este buna.