Trei persoane au murit si cel putin 11 au fost ranite, dupa ce un autotren incarcat cu cherestea s-a rasturnat, duminica noapte, peste un microbuz de transport persoane pe DN 2 E 85, la iesire din Ramnicu Sarat spre Focsani, mai multe persoane fiind incarcerate, anunta Mediafax.

"ISU Buzau a trimis la locul accidentului sapte autospeciale, dintre care doua de descarcerare, una de transport victime multiple, doua ambulante SMURD, o autospeciala de stingere incendii, o autospeciala de prima interventie si comanda. Fortele au fost suplimentate apoi, in sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar si ISU Bucuresti - Ilfov cu doua autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzau a trimis sase salvari la fata locului", a purtatorul de cuvant al ISU Buzau, George Cretu.

Potrivit acestuia, 14 persoane sunt incarcerate, 11 dintre acestea fiind deja scoase si transportate la spitalul din Ramnicu Sarat: "Se lucreaza inca la descarcerarea a trei victime. Daca va fi nevoie, ranitii vor fi transportati la spitale din Buzau sau Ramnicu Sarat", a precizat George Cretu.